Tisztítószerektől a szalvéta beszerzéséig minden egy helyen

Szalvéta, lefolyótisztító, szőnyegápoló-szer és a többi hétköznapi, de annál fontosabb apróság, amire a cég rendezett arculatának megőrzéséhez szükség van: hamarosan tetemes költségtétellé áll össze, ha nem sikerül a beszerzési forrásokat összpontosítani.

 

Napjainkban a beszerzés feladata nem merül ki abban, hogy a cégünk szükségleteit a lehető legolcsóbban kielégítsük, mert a kiváló ár-érték arány mellett az is ugyanannyira fontos, hogy a szervezés gördülékeny legyen.

 

Mivel a legértékesebb erőforrásaink egyike manapság a figyelem, amelyért ezernyi teendőnk verseng naponta, Önnek is érdemes olyan beszállítót találnia, akivel hosszú távú és tartós kapcsolatot alakíthat ki.

 

Amiből a legtöbb fogy: a szalvéta

 

Sosem lehet elegendő szalvéta kéznél, ha tiszta, higiénikus arculatot szeretnénk ügyfeleink vagy a vendégeink előtt képviselni. Ez ugyanis az első számú fogyóanyag, amelyen meglátszik a „takarékosság” – amit még a cégen belül dolgozó munkatársak sem értékelnek, nemhogy a céggel kapcsolatba kerülő, külső személyek.

 

Változatlanul érvényes a szabály: vannak olyan költségfaktorok, amelyeken egyszerűen nem érdemes spórolni! Rossz benyomást kelt és arcpirító márkarombolás, ha a szalvéta nincs kéznél akkor, amikor kell, mert ez a fogyóanyag tipikusan a kisebb „sürgősségi” helyzetekben szükséges, amikor a hiánya kínos helyzetet teremt.

 

Mi kell ahhoz, hogy minden kéznél legyen?

 

Elsősorban egy olyan beszállító, aki leveszi az Ön válláról a sokféle szükséges fogyóanyag és tisztítószer számontartásának gondját. Ez abban az esetben működik, ha az illető cég úgy érzi, hogy az Ön arculata őket is képviseli, és az Ön problémáira a sajátjaként tekint.

 

A mi cégünk 1991 óta pontos és megbízható beszállítója azoknak a költségérzékeny döntéshozóknak, akik egy kézben szeretik csoportosítani a logisztikai feladatokat, mert nincs fölösleges idejük és energiájuk mindennek külön utánajárni, ugyanakkor a költségek féken tartásában is jeleskednek.


Ha Ön is kíváncsi egy olyan ajánlatra, amellyel szemmel látható imázsát, a cégen belüli tisztaságot és rendet szakértőkre bízhatja, kattintson tovább, és mindent megtudhat kínálatunkról a szükséges lefolyótisztítóktól a szalvétákig!