A kiváló higiéniai körülmények megteremtése valóságos vendéggyárrá alakítja az Ön vállalkozását. Ráadásként Ön egy Nilfisk ipari porszívót kap ajándékba!

Irodát tart fenn, ügyfeleket fogad? Szállodát, panziót, vendéglőt üzemeltet? Racionalizálja a beszerzéseit, hogy ne erre pazarolja ideje jelentős hányadát! Az Innoreál Kft. komplett szolgáltatásaival teljesen lefedhet mindent, ami a higiéniai körülményekkel, az irodai fogyóeszközökkel és papír-írószer szükségletekkel kapcsolatos.

 

Takarító- és tisztítószerek, háztartási és professzionális termékek széles választékával várjuk, a hazai és nemzetközi márkák legsikeresebb termékeivel. Ugyanígy megtalálhatóak nálunk a cégek, intézmények napi működéshez elengedhetetlen kellékek, papíráru, csomagolóanyagok, műanyag termékek, irodai papír-írószer, vendéglátóipari kellékek, fogyóeszközök – akár kis kiszerelésben is.

Illusztráció

 

10 ok, amiért érdemes az Innoreál Kft. termékeit és szolgáltatásait választania

 

  • Egyetlen helyről beszerezheti a vállalkozása takarító- és tisztítószer-szükségletét.

Időt és pénzt takarít meg, ha nem kell több beszerzővel egyeztetni, nem kell nyomozói munkát megszégyenítő tehetséggel vadászni a különböző termékek legmegfelelőbb beszerzési lehetőségeit.

 

  • Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően rögtön hozzájut a kívánt termékekhez.

Nincs szükség kényszermegoldásokra, ha valami hirtelen kifogy. Mi azonnal pótoljuk!

 

  • Versenyképes árak: Ön olcsón jut hozzá a takarító- és tisztítószerekhez.

Sok esetben jobban jár, mintha hipermarketekben bonyolítaná beszerzéseit.

 

  • Akciókkal és kedvezményekkel még jutányosabbá tesszük a már eleve jutányosat.

 

  • Segítünk kiválasztani a vállalkozása számára legelőnyösebb termékeket.

25 év szakmai tapasztalata áll a hátunk mögött. Ez alatt az idő alatt volt időnk megismerkedni a takarító- és tisztítószerek piacával, kipróbáltuk a termékeket, figyelembe vettük a partnereink visszajelzéseit. Tapasztalatainkat megosztjuk ügyfeleinkkel, hogy Önök a vállalkozás profiljának megfelelő termékekkel és eszközökkel tudják biztosítani a makulátlan higiéniai körülményeket.

 

  • Komolyan vesszük a szállítási határidőket

A megbízhatóság minden üzleti kapcsolat alapköve. Hosszú piaci jelenlétünk annak is köszönhető, hogy mindig rugalmasan alkalmazkodtunk az ügyfeleink igényeihez.

 

  • Saját gépparkunknak köszönhetően gyors és rugalmas szállítást biztosítunk.

 

  • Hosszú fizetési határidőt nyújtunk igény esetén

Ügyfeleink a legkényelmesebb feltételekkel bonyolíthatják vásárlásaikat. Mivel 100%-osan meg vagyunk győződve termékeink és szolgáltatásaink minőségében, legújabb partnereinknek is biztosítjuk a hosszú fizetési határidőt. Tudjuk, hogy hosszú távú kapcsolatot fogunk kiépíteni.

 

  • Saját védjegyes termékek

Saját márkáink az InnoClean és az InnocleanPro termékcsaládok. Negyedszázados fennállásunk alatt megismerkedtünk a hazai kínálattal és igényekkel. Hogy minden higiéniai elvárásnak eleget tudjunk tenni, bevezettünk két termékcsaládot a piacra, háztartási és professzionális használatra.

 

  • Munkatársaink 4 nyelvet beszélnek

Munkatársaink szaktudásának köszönhetően Önt mindig a legelőnyösebb ajánlatokkal tudjuk kiszolgálni. Otthonosan mozgunk a hazai és a nemzetközi piacon is, figyelünk arra, hogy prémium minőséget tudjunk biztosítani minden ügyfelünk számára.



Negyedszázados múlt – a higiénia kompetens nagykövete

 

Az Innoreál Kft. negyedszázados tevékenysége során kiépített egy professzionális alapot, amely tanúsítványokkal, minősítésekkel és szakmai tagságokkal biztosítja a szolgáltatásai magas minőségét.

 

  • ISO 9001:2008 Lloyds Register QA Certified minősítés

  • CSR Silver level minősítés

  • EcoVadis CSR audit Silver Level Award

  • British Chamber of Commerce in Hungary kamarai tagság

  • ERP rendszer

 

Az Innoreál Kft. stabil pénzügyi háttérrel rendelkező vállalkozás, amelyik hosszú távon gondolkodik. Kölcsönösen előnyös stratégiai együttműködések kiépítésére törekszik, ami mindkét fél sikerét kamatoztatja.

 

A hosszú távú együttműködés alapja az elégedett ügyfél. Büszkék vagyunk arra, hogy Budapest második legnagyobb szállodalánca minket választott a higiéniai és takarítószerekkel való ellátás terén.


Szerezze be a makulátlan higiénia és az olajozott intézményi működés kellékeit az Innoreál Kft.-től! Kérjen cégre szabott ajánlatot!