Ismerkedjen meg forgalmazott márkáinkkal!

A Paul Penders természetes kozmetikumok régi európai hagyományokat követve készülnek kis mennyiségek előállításával, majd azok alacsony hőmérsékleten történő vegyítésével, melynek során a bioaktív összetevők teljes erejüket megőrzik. Ez biztosítja, hogy a leghatékonyabb és hatásosabb termékeket kínáljuk. Bővebben »

Az Arion állateledeleket a magas szakértelem és kiváló alapanyagok jellemzik. Technológusaink kutatóközpontjainkkal együttműködve azon dolgoznak, hogy minden terméket és etetési programot a legtökéletesebbre fejlesszenek ki. Bővebben »

Széles választékát gyártjuk a tisztatér, az egészségügy, és az ipari felhasználók által igényelt termékeknek, melyeket a Nitritex egy szakmai disztribútor hálózaton keresztül értékesít, és juttat el több mint 60 országba. Ma már nagyon sok globálisan is sikeres vállalat Nitritex terméket használ. Bővebben »

Több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött megszoktuk, hogy a szokásosnak tűnő megoldásoktól eltérő ötleteket hozzunk, mert egyre gyakoribb az az eset, amikor szembesülünk megváltoztathatatlan kihívásokkal: idő, költségvetés és térbeli korlátokkal egy új projekt kapcsán. Bővebben »

Angol tisztatér fogyóeszköz és berendezés