A kifogástalan higiénia a legjobb PR

Mióta az interneten egyetlen gombnyomásra ügyfélvélemények olvashatók a szállodákról, vendégházakról, panziókról, gyökeresen átalakult a PR régebbi formája. A vendégek által közzétett véleményezések egyik állandó főszereplője a vendéglátó- vagy szálláshelyre jellemző higiénia, amely a legnagyobb támadási felületet nyújtja a kritikák számára. Ez a kritikus pont azonban könnyen kihasználható annak érdekében is, hogy plusz csillagokat szerezzen általa az értékelésben.

 

Emelkedjen ki a higiénia által!

 

Az interneten elérhető értékelések, ügyfélvélemények tanulmányozása alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy leggyakoribb visszatérő témájuk a higiénia. A vendégek általános kategóriáján belül kiemelkedik a kisgyerekes családoké, akik különösen kényesek a tiszta és higiénikus körülményekre, hiszen családjuk legfontosabb tagjának egészségéről, otthonosságérzetéről van szó

 

Amennyiben a tisztaság kifogásolható, vagy kívánnivalót hagy maga után – bármilyen nagyszerű is egyébként az összes egyéb szolgáltatás –, a helyet azonnal leértékeli. Emiatt nem túlzás azt állítani, hogy a tisztaságon áll vagy bukik a szállást biztosító vagy vendéglátással foglalkozó vállalkozások többsége.

 

Hogyan felelhet meg a magas elvárásoknak?

 

Amennyiben szállodát, panziót működtet, érdemes arral törekednie, hogy a hely tisztasága ne csupán vetekedjen a vendég feltételezhető otthoni körülményeivel, hanem egyenesen túlszárnyalja azokat. Lélektani hatás, amelynek az idegen helyhez társított diszkomfortérzésünkhöz van köze, hogy a tisztasággal kapcsolatosan tapasztalt hiányosságok feltűnőbbek, mint saját otthonunkban. A szállodától mindig többet várunk el, mint amit saját magunk biztosítanánk a vendégeinknek, hiszen mindannyiunkhoz a saját elvárásaink állnak a legközelebb.


Elsősorban a higiénia az, amely azt az üzenetet hordozza, hogy a vendégnek kiváló törődésben van része, és igazán otthon érezheti magát. A mi cégünk 1991 óta folyamatosan ennek érdekében működik együtt azokkal a szállodatulajdonosokkal, gazdasági vezetőkkel, akik felismerték, hogy a létesítményük jó hírnevének biztosításához megbízható és pontos beszállítóra van szükségük. Az ilyen vezetőknek ajándékkal kedveskedünk a rendelésért. Ez egy Nilfisk márkájú ipari porszívó, segítségére lesz abban, hogy a makulátlan tisztaságnak köszönhetően növelje a bevételeit.  Kattintson a linkre, ha Önnek is szívügye a higiénia!

higienia