INNOREÁL - Bemutatkozó

NAGYKERESKEDELEM

Az Innoreál Kft. 1991-ben alakult, kezdeti profilja a háztartási vegyiáruk, papíráruk és kozmetikai termékek bolti kiskereskedelmi ellátása volt. Mára folyamatos beszállítói lettünk több multinacionális szálloda-láncnak is.

Összeállítjuk, kiszállítjuk cége napi működtetéséhez szükséges termékeket és eszközöket!

  • tisztítószereket
  • higiéniai termékeket
  • papírtermékeket

HÁZTARTÁSI VEGYIÁRÚ KERESKEDELEM - KISZÁLLÍTÁSSAL

Választékunkban megtalálhatók ismert nemzetközi gyártók termékei, így portfóliónkat részben a Henkel, Unilever, Reckitt-Benckiser, Sara Lee vállalatoktól vásároljuk. Ugyanakkor magyar cégek termékeit is forgalmazzuk, úgymint EVM Zrt., Claudia Ipari Zrt., Ferrokémia Szövetkezet, Caola Alfa Rt., Dymol Kft. Termékportfóliónk ily módon mind a magas minőségi elvárásoknak, mind az árérzékeny partnerigényeknek meg tudnak felelni.

Line

AZ ARION MÁRKA MAGYARORSZÁGI KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÁSA

Arion – A prémium gondoskodás.Arion – A prémium gondoskodás.

2013-ban az Innoreál Kft. elnyerte a nemzetközileg és Magyarországon is nagy múlttal rendelkező Arion prémium kisállat felszerelések és eledelek forgalmazási jogát. Termékeinket központi raktárunkból szállítjuk partnereinknek, portfóliónkat folyamatosan újítjuk, szakembereink segítségével minden tenyésztőnek és kereskedőnek a megfelelő terméket és táplálkozási programot javasoljuk.

KEDVENCE BOLDOGSÁGÁÉRT ÉS EGÉSZSÉGÉRT AZ ARION ÁLLATELEDELLEL!

Az Arion állateledeleket magas szakértelem és kiválló alapanyag jellemzi. Technológusaink kutatóközpontjainkkal együttműködve azon dolgoznak, hogy minden terméket és etetési programot a legtökéletesebbre fejlesszenek ki. Mielőtt ezek a piacra kerülnek, elemzik és jóváhagyják őket független laboratóriumokban. Termékeink és kapcsolódó szolgáltatásaink széles skáláját mindenekelőtt a kisállatok, valamint a tenyésztők, állatorvosok, kisboltok, és forgalmazók igényeinek megfelelően alakítottuk ki.