Hogyan indítja be a makulátlan higiénia a vendégvonzó gépezetet?

Mit várnak el az emberek egy szállodától, panziótól, általában egy vendéglátással foglalkozó helytől?

 

A legújabb felmérések szerint, amikor egy szállodát vagy vendéglátóipari létesítményt választunk, fontos ugyan a jó árfekvés és a szolgáltatások minősége, de az emberek többsége a higiénia mellett teszi le a voksát. A tisztaság és az igényesség az, ami elsősorban becsalogatja az új vendégeket, illetve vonzza a régieket is, akik alig várják, hogy visszatérjenek!

 

Több vendéget szeretne kiszolgálni? Töltse meg az összes szobáját!

 

A kiváló higiéniai körülmények megteremtése valóságos vendéggyárrá alakítja az Ön vállalkozását. Búcsúzzon el az üres asztaloktól és üres szobáktól, és szokjon hozzá a teltház gondolatához! Mert ezentúl nem csak szilveszterkor teheti ki a vendéglátósok szívének legkedvesebb táblát: a teltház akár mindennapos tapasztalattá válhat.

 

A higiénia bajnoka elnyeri méltó jutalmát: a vendégszám növekszik, a vállalkozás hatékonyan és eredményesen működik.

 

A tisztaság megteremtése a leghétköznapibb feladat az Ön vállalkozásában is, mégis számtalan nehézségbe ütközhet ennek során:

 

  • a takarító- és tisztítószereket bonyolult kiválasztani és beszerezni

  • több helyről kell vásárolni, ami időigényes és nem igazán költséghatékony megoldás

  • ha jó minőséget akar, csak drágán juthat hozzá

  • a beszállítók többsége nem kezeli rugalmasan a rendeléseket, Ön nem akkor jut hozzá a termékekhez, amikor szeretné

  • a nehézségek következménye, hogy a higiénia nincs mindig a maximumon

 

Ha a tökéletes tisztaság az álma, mi megajándékozzuk egy Nilfisk ipari porszívóval!

Illusztráció

 

Hogyan juthat hozzá egy világvezető márkájú ipari porszívóhoz teljesen ingyen?

 

Egyetlen feltételünk van: amikor takarításról van szó, válassza az Innoreál Kft-t! Legyen a partnerünk, és mi a folyamatos rendeléseit egy Nilfisk ipari porszívóval háláljuk meg!

 

Az Innoreál Kft. komplett ellátást nyújt a takarítás során felmerülő igényekre. Takarító- és tisztítószerek, háztartási és professzionális termékek széles választékát biztosítjuk. Ugyanígy megtalálhatóak nálunk a cégek, intézmények napi működéshez elengedhetetlen papíráru, csomagolóanyagok, műanyag termékek, vendéglátóipari kellékek, fogyóeszközök akár kis kiszerelésben is. Lefolyótisztító és szalvéta, wc papír tartó és szőnyegtisztító, szennyfogó szőnyeg és folyékony szappan – nálunk mindent beszerezhet egyetlen helyen! A nemzetközi és hazai márkák között megtalálhatja két saját fejlesztésű márkánkat is: az InnoClean és az InnocleanPro termékcsaládokat.

 

Számunkra a higiénia természetes, és hisszük, hogy ezt az állapotot a lehető legegyszerűbb módon kell biztosítani, hogy problémamentesen fenntartható legyen.

 

Ajándék Nilfisk ipari porszívó: hogy a higiénia teljesen tökéletes legyen

 

A Nilfisk ipari porszívó nem ismer lehetetlent, gond nélkül takaríthatók vele az épület belső terei, a szobák, a folyosók, a kényes fogadótér. Mivel egy ipari porszívó bérlése drága, és általában kauciót is kell letenni, a legtöbb vállalkozás saját gépet vásárol. A legszerencsésebbek viszont ajándékba kapják!

 

Még több előnyt szeretne?

 

A kedvezményekből sohasem elég!

 

Ha az Innoreál Kft. stratégiai partnere lesz, akkor további kedvezményekben részesül:

 

  • olcsón jut hozzá a takarító- és tisztítószerekhez: mi versenyre kelünk a legnagyobb hipermarketláncok áraival is

  • hasznos akciók és kedvezmények, amelyekkel tovább csökkentheti a takarítási költségeket

  • segítünk kiválasztani az Ön vállalkozásának legmegfelelőbb higiéniai termékeket. Hála 25 év szakmai tapasztalatának, alaposan teszteltük és megismertük az általunk forgalmazott takarító- és tisztítószereket, és ezt a tudást nem félünk megosztani Önnel

  • komolyan vesszük a szállítási határidőket

  • hosszú fizetési határidőt biztosítunk

 

A takarítás olyan, mint a légzés. Nem lehet abbahagyni, állandóan újra és újra kell kezdeni. Akkor megy a legjobban, ha az összes eszköz kéznél van, ha nem kell állandóan azzal szembesülni, hogy most épp kifogyott a lefolyótisztító vagy a szőnyegtisztító.

 

A mi feladatunk az, hogy Ön a leghatékonyabban tudja biztosítani a vállalkozása, intézménye makulátlan tisztaságát! A tiszta környezet, a higiénia a legjobb vendégcsalogató, mágnesként vonzza a régi és az új vendégeket.


Szeretne egy Nilfisk ipari porszívót ajándékba, hogy a higiénia ne okozzon több fejtörést? Kattintson a részletekért!