EGY ÜZLETASSZONY, AKI NEM KÖT KOMPROMISSZUMOT!

Beszélgetés a Paul Penders organikus szépségápolási termékekről a márkát forgalmazó cég tulajdonosával: Barczi Bernadettel. A mai Magyarország nem a szárnyaló gazdasági mutatókról híres, ezért is mondanak le sokan a minőségről a kedvező árat választva. Ugyanakkor vannak ma is olyan üzletemberek, akik hisznek abban, hogy az igazán jó minőségre mindig is lesz kereslet, és nem szabad kompromisszumot kötni. Ez a kemény céltudatosság jellemző arra az üzletasszonyra, akivel ma találkoztam. Arról beszélgettünk, hogy ez a szemlélet hogyan csapódik le a Paul Penders márkában, és azokban az emberekben, akik a kompromisszummentességet választják a szépségápolásban is?

MIT KELL TUDNUNK A PAUL PENDERS MÁRKÁRÓL, MIÉRT NEM KELL KOMPROMISSZUMOT KÖTNÜNK EZZEL A TERMÉKKEL A SZÉPSÉGÁPOLÁS TERÉN?
Tudjuk, hogy rengeteg magát organikusnak hirdető, bio-, natur és hasonló jelzőkkel ellátott kozmetikum van a piacon. De én eddig egy olyan márkával sem találkoztam, aki meggyőzően el tudta magyarázni, mit jelent számára az organikusság. A Paul Penders valóan azt ígéri, amit kínál. Egyedi családi receptúra alapján, 22 bio gyógynövényből készült főzet az alapja minden termékünknek. Garantáltan semmilyen vegyszert, méreganyagot nem tartalmaz, így káros anyag nem jut a bőrünkön keresztül a szervezetünkbe, ami a mai világban megnyugtató. Fontos, hogy érzékeny bőrűek, ekcémások is használhatják!

MITŐL LEHETÜNK BIZTOSAK ABBAN, HOGY EZ TÉNYLEG ÍGY VAN?
A Paul Penders talán a legtöbb díjjal rendelkező organikus szépségápolási márka nemzetközi szinten, számtalan díjat és elismerést kapott már. Többek között hadd említsem meg az amerikai és angol vegetáriánus szövetség vegán elismerését a teljes termékcsaládra vonatkozóan,vagy a számos díjat amelyet mind Amerikában mind Európában nyertek el termékeink. 2007 és 2009 között több vezető termékünk is az év terméke díjat kapta. Ezeket a díjakat csak szigorú tesztelés és vizsgálat alapján ítélik oda, ezért ez meggyőző bizonyíték arra, hogy valóban azt adja a márka, amit ígér.

HONNAN A PAUL PENDERS ELNEVEZÉS, KI ÁLL A MÁRKA MÖGÖTT?
Paul Penders egy Hollandiában született kozmetikus család sarja, akinek nagyszülei 100 évre viszamenőleg a bőrápolással foglalkoztak. Paul Penders aktív állatjogi aktivista, aki hitét beépíti bőrápolási és kozmetikai termékeibe. Filozófiája: „Semmi kemikália” és „Semmi állatkísérlet” a samponok területén kezdődött, és később kiterjedt az új bőrápoló termékekre is. Paul az állatkisérletek elítélése miatt fiatalon összetűzésbe került a holland kormánnyal, és végül Amerikába tette át székhelyét, itt is érte el legnagyobb sikereit, elismeréseit. Paul rendszeres utazásai a világban és kutatásai a természetes összetevők irányába elvezették 2003-ban a Langkawi-sziget esőerdejébe, ahol paradicsomi gazdagságú gyógynövényvilág található. Ezen a helyen, Malaysia közelében van ma a vállalat kutató-fejlesztő bázisa.

MILYEN TERMÉKEKET KÍNÁL A PAUL PENDERS, ÉS HOL LEHET EZEKET MEGVÁSÁROLNI?
A márka egyik előnye a hazai piacon, hogy egy teljes testet átfogó testápolási családról beszélünk. A hajápolást, arc és testápolást illetve a kiváló minőségű babaápolási termékeket kiegészíti még egy természetes pigmenteket tartalmazó sminktermék kínálat is.
A hazai piacra folyamatosan vezetjük be termékeinket, decembertől országosan megtalálhatóak lesznek a bio és gyógynövényboltok polcain illetve a Herbaház pécsi és budapesti áruházában. Weboldalunkon pedig folyamatosan információkkal látjuk el a kedves érdeklődőket.

KIKNEK AJÁNLJA A TERMÉKEKET?
Elsősorban azoknak, akik tudatosan figyelnek a testükre. Örömmel tölt el, hogy már hazánkban is egyre többen vásárolnak odafigyelve önmagukra és testük hosszantartó épségére, szépségére. A Paul Penders márka ehhez nyújt nekik segítséget elsősorban a 25 év feletti korosztálytól, férfiaknak nőknek egyaránt.

KARÁCSONYRA, AJÁNDÉKOZÁSI CÉLLAL MELYIK TERMÉKET ÉRDEMES A SZERETTEINKNEK AJÁNDÉKOZNUNK?
Természetesen bármelyiket szívesen ajánlom. Ha azt kérdezi, mi az, aminek biztosan minden hölgy nagyon örül, akkor a szemkörnyék ápoló és nappali hidratáló krém csomagot vásároljuk meg! Ha érzékenybőrű ismerősünk van, vagy olyan, akinek nem ismerjük jól a bőrtípusát, akkor is cél célba érünk ezzel a párosítással!
Ha pedig valaki közelebb állót szeretnénk meglepni a családban, akkor természetesen egyedi arcpakolásunkat, az Intenzív Arctisztító Terápia nevű terméket ajánlom. Ez egy olyan innováció, ami kikeverés után azonnal fejti ki hatását, már egy kezelés után érezzük arcbőrünkön a felszabaduló oxigén hatására az apró ráncok eltűnését, tisztító, fiatalító hatást.

ÉS VÉGEZETÜL: SIKERES ÜZLETASSZONYKÉNT TANÁCSOL –E VALAMIT NŐTÁRSAINAK, A KOMPROMISSZUMMAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN?
A mindennapi életünk során rengeteg kompromisszumot kell kötnünk, otthon, munkahelyen, kapcsolatainkban. Ez végig kísér minket egy életen át. Szinte kikerülhetetlen és talán ez így is van jól.
Azonban, ha önmagunkról és testi épségünkről van szó azt tanácsolom ne tegyük! Gondolkodjunk előre és tudatosan odafigyelve ápoljuk természetes valónkat nap mint nap. Hosszú távon kifizetődőbb, ha egy kis plusz időt és odafigyelést szánunk saját magunkra.