BOTANIKUS KOZMETIKUMOK EGYEDI ÖSSZETEVŐI. AVAGY MIÉRT FONTOS A PEGAGA, A KÓKUSZVÍZ VAGY AZ ENZIM?

LevensESSENTIE Gold ®: ez minden Paul Penders termék titka. Koncentrált kivonata 22 minősített organikus gyógynövénynek, amelyek jó részével már Paul nagymamája úttörő termékfőzeteket alkotott, úgy 100 évvel ezelőtt, Hollandiában.

A mai verziója ennek a koncentrált, egyedi organikus gyógynövény keveréknek keleti és nyugati növényekből készül, amelyek az USA-ból, Kínából, Európából és Malájziából származnak, és bebizonyosodott, hogy egészséges komplexként működnek. Különleges fiatalító összetevőik, mint az A, B, C és E vitamin, az enzimek és a növényi tokotrienolok meggátolják a korai öregedési jelek kialakulását és fenntartják a bőr egészséges állapotát.


A PEGAGA KARAKTERES ESŐERDEI GYÓGYNÖVÉNY, ANTIBAKTERIÁLIS ÉS GYÓGYÍTÓ TULAJDONSÁGOKKAL
Pegaga

A Pegaga őshonos a Langkawi Geoparkban, és alapvető összetevője a LevensESSENTIE Gold ® gyógynövény keveréknek, amelyet minden Paul Penders termékben használunk. A Pegaga úgy ismert, mint az „esőerdő csodatévő hőse”, hisz csodálatos módokon segít meggyógyítani a testet.
Tradicionális gyógyszerként arra is használják, hogy segítsen a fáradtság és a depresszió tünetein, de úgy is ismert, mint szépség gyógynövény, ami ragyogóvá teszi a bőrt és pompásan friss megjelenést biztosít neki.

KÓKUSZVÍZ
Kókuszvíz

A Kókuszvízet évezredek óta használják orvosi és kozmetikai célokra Délkelet Ázsiában, hisz gazdag lipidekben, laurinsavban, glucidokban (energiát adó tápanyagok), vitaminokban és egyéb tápanyagokban is.
Generációkon keresztül, az ázsiai asszonyok kókuszvízzel tisztították arcbőrüket, és a kókusz gyümölccsel hidratálták, így tartották arcukat és bőrüket fiatalon. A kókuszvíz regenerálja, életre kelti, hidratálja és puhítja a bőrt. Minden Paul Penders termék (kivéve a rúzsokat és a por alakú termékeinket) tartalmaz kókuszvizet.

ENZIMEK
Antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal feltöltve, az enzimek a sejtmegújulás katalizátorai. Megkötik a szabad gyököket, így megakadályozzák a szennyezés okozta romboló hatást, vagy a baktérium, a nap káros hatásait. Az enzimek képesek változásokat létrehozni, úgymint csökkenthetik a ráncokat, és egészségesebb ragyogást kölcsönözhetnek a bőrnek. A liposzómákkal együtt az enzimek a Paul Penders bőrápoló termékekben megnyitják a blokkolt pórusokat is, hogy megelőzzük a mitesszerek kialakulását. Az olajokat hidrolizálva simább lesz a bőr, és eltávolítják az elhalt hámsejteket.

Az enzimek finomabb bőr állagot eredményeznek és csökkentik a pórusok méretét is folyamatosan használat esetén. A papája és az ananász enzimjei különösen előnyösek a gyönyörű, friss bőr számára.

CERAMIDOK
A Paul Penders kozmetikumok megállítják bőrünk természetes ceramid szint csökkenését, a liposzóma alapú szállítási rendszer segítségével. A bőr természetes ceramid szint csökkenése idővel az öregedés ismerős jeleit eredményezi, azonban a bőrápoló termékek hozzáadott ceramidokkal növelik a bőr teljes nedvességtartalmát.
Kihasználva a liposzóma - alapú rendszert, a ceramidok és más öregedésgátló összetevők célzottan olyan helyekre jutnak el, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

TILOS A MAGAS HŐMÉRSÉKLETEN TÖRTÉNŐ FELDOLGOZÁS, HISZ KÁROSODNÁNAK AZ ÖSSZETEVŐK

A bőrápoló termékeink - melyek főként törékeny bio-aktív összetevőket tartalmaznak – hatékonysága nagyban sérülne, vagy akár teljesen tönkremenne, ha a hagyományos gyártási eljárást alkalmaznánk. A Paul Penders hideg keveréses eljárást alkalmaz, ahol a termékek kis mennyiségben készülnek és nem hevítjük őket 35°C feletti hőmérsékletre.

A Paul Penders gyógynövény bőrápolók, amelyek a LevensESSENTIE Gold ® gyógynövény kivonattal készülnek, ceramidokat, liposzómákat, és kókuszvizet is tartalmaznak, és a sokféle vitaminnal együtt kínálnak hatékony és eredményes hatást. A hideg eljárásos gyártási technológia biztosítja, hogy minden bio-aktív összetevő megőrzi eredeti hatékonyságát, hogy termékeink maximális hatékonysággal kerüljenek a felhasználókhoz.