PAUL PENDERS KOZMETIKUMOK

PAUL PENDERS – SZÉPSÉG TERMÉSZETESEN!

A Paul Penders természetes kozmetikumok régi európai hagyományokat követve készülnek kis mennyiségek előállításával, majd azok alacsony hőmérsékleten történő vegyítésével, melynek során a bioaktív összetevők teljes erejüket megőrzik. Ez biztosítja, hogy a leghatékonyabb és hatásosabb termékeket kínáljuk.

HONNAN A PAUL PENDERS ELNEVEZÉS, KI ÁLL A MÁRKA MÖGÖTT?

Paul Penders egy Hollandiában született kozmetikus család sarja, akinek nagyszülei 100 évre visszamenőleg a bőrápolással foglalkoztak. Paul Penders aktív állatjogi aktivista, aki hitét beépíti bőrápolási és kozmetikai termékeibe. Filozófiája: „Semmi kemikália” és „Semmi állatkísérlet” a samponok területén kezdődött, és később kiterjedt az új bőrápoló termékekre is. Paul az állatkísérletek elítélése miatt fiatalon összetűzésbe került a holland kormánnyal, és végül Amerikába tette át székhelyét, itt is érte el legnagyobb sikereit, elismeréseit.

Paul rendszeres utazásai a világban és kutatásai a természetes összetevők irányába elvezették 2003-ban a Langkawi-sziget esőerdejébe, ahol paradicsomi gazdagságú gyógynövényvilág található. Ezen a helyen, Malaysia közelében van ma a vállalat kutató-fejlesztő bázisa.

MILYEN TERMÉKEKET KÍNÁL A PAUL PENDERS, ÉS HOL LEHET EZEKET MEGVÁSÁROLNI?

A márka egyik előnye a hazai piacon, hogy egy teljes testet átfogó testápolási családról beszélünk. A hajápolást, arc és testápolást illetve a kiváló minőségű babaápolási termékeket kiegészíti még egy természetes pigmenteket tartalmazó sminktermék kínálat is.

A hazai piacra folyamatosan vezetjük be termékeinket, decembertől országosan megtalálhatóak a bio és gyógynövényboltok polcain. Weboldalunkon pedig folyamatosan információkkal látjuk el a kedves érdeklődőket.

Bővebb információért kattintson weboldalunkra: www.paulpenders.hu