NANO CLEAN

TISZTATÉR LÉTESÍTMÉNYEK TERVEZÉSE, TELEPÍTÉSE, KIVITELEZÉSE ÉS ÜZEMELTETÉSE

Angliai bázissal, a Nano Clean Limited - saját részecske szennyezés kontrolláló rendszerével - a tisztatér létesítmények tervezésére, telepítésére, kivitelezésére és üzemeltetésére szakosodott világszerte. Minden létesítmény alapja a koncepcionális tervrajz, amit gyakran egy üres vászon felett, az ügyfél csapatával együtt gondolkozva, közösen indítunk el, hogy a kész létesítmény megfeleljen az ügyfél folyamatai által támasztott követelményeknek.

Több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött megszoktuk, hogy a szokásosnak tűnő megoldásoktól eltérő ötleteket hozzunk, mert egyre gyakoribb az az eset, amikor szembesülünk megváltoztathatatlan kihívásokkal: idő, költségvetés és térbeli korlátokkal egy új projekt kapcsán.

Projekt csapatunk egyedülálló tapasztalattal rendelkezik az ellenőrzött tisztatér létesítmények tervezésében, telepítésében, üzembe helyezésében és gyakorlati üzemeltetésében egyaránt, melyeket hatalmas körben alkalmaznak. Többek között az aszeptikus feldolgozás terén, az orvosi eszközök gyártása területén, a biotechnológiai feldolgozás, az élelmiszer- gyártás és csomagolás, a nano - technológia, félvezető-feldolgozó, a tudományos kutatás, a repülőmérnöki munka területén, hogy csak néhányat említsünk.

Míg a helyes tervezés és telepítés az ellenőrzött környezetű létesítményeknél létfontosságú, a folyamatos tesztelések és a szabványokhoz illesztett megfelelőség igazolása kiemelkedő fontosságú.

A Nano Clean elkötelezett amellett, hogy maximális értéket, innovatív designú megjelenést és szakértői telepítést szolgáltasson.