ARION ÁLLATELEDELEK

ARION – A PRÉMIUM GONDOSKODÁS

KEDVENCE BOLDOGSÁGÁÉRT ÉS EGÉSZSÉGÉRT AZ ARION ÁLLATELEDELLEL!

Arion Premium webshopAz Arion állateledeleket a magas szakértelem és kiváló alapanyagok jellemzik. Technológusaink kutatóközpontjainkkal együttműködve azon dolgoznak, hogy minden terméket és etetési programot a legtökéletesebbre fejlesszenek ki.

Mielőtt ezek a piacra kerülnek, elemzik és jóváhagyják őket független laboratóriumokban. Termékeink és kapcsolódó szolgáltatásaink széles skáláját mindenekelőtt a kisállatok, valamint a tenyésztők, állatorvosok, kisboltok, és forgalmazók igényeinek megfelelően alakítottuk ki.

Kizárólag hagyományos csatornákon keresztül terjesztjük termékeinket, mert csupán így tudjuk teljességgel garantálni a technikai és értékesítési szolgáltatásokat, melyet a professzionális állattartás és tenyésztés megkövetel. Minden Arion termék alapanyagát a legszigorúbb minőségügyi ellenőrzéseknek vetik alá, és minden alapanyagot külön ellenőriznek, hogy garantálni tudják maximális fizikai és mikrobiológiai minőségét. A szigorú ellenőrzés folytatódik a gyártási folyamat állomásai és a kiszállítás során is. Azért vizsgáljuk át termékeinket, hogy biztosíthassuk, azok megfelelnek a legmagasabb előírásoknak, és megfelelő tápértékük van, maximálisan emészthetőek.

Az Arion márka portfóliójában teljesértékű prémium kutyaeledelek és prémium macskaeledelek szerepelnek, melyek minden életkori sajátosságot, speciális igényt felölelnek.

Senki nem figyel jobban arra, hogy kedvence boldog és egészséges legyen, mint az Arion.

Bővebb információért kattintson weboldalunkra: www.ariontap.hu