Szalvéta, törlőkendő a hemzsegő kórokozók ellen

Szalvéta, törlőkendő a hemzsegő kórokozók ellen

 

Hotel, panzió vagy vendégház estében igen rövid idő alatt kell több, néha egyszerre megürülő szobát is kitakarítani. Ennek betudhatóan vannak olyan helyek, ahol a tisztaság szemmel láthatóan kívánnivalót hagy maga után. Ezért is kaptak szárnyra az interneten azok a híradások, amelyek szerint a hotelszobában található távirányítón több baktérium és csíra található, mint akár a vécéülőkén. Ha azonban a törlőkendő, illetve szalvéta bőséges mennyiségben rendelkezésre áll, az a legbiztosabb jelzés arra vonatkozóan, hogy az illető helyen minden rendben van a higiéniával.

 

Amiből sosem elég: szalvéta és papírtörlőkendő

 

A Medipress híradása szerint a kórokozók koncentrációja kiemelkedően magas „az étkezők csaptelepeinek 75 százalékán, a mikrohullámú sütők 48 százalékának fogantyúján, a billentyűzetek 27 százalékán, a hűtő fogantyúk 26 százalékán, a víztartályok gombjainak 23 százalékán és az étel-ital automaták gombjainak 21 százalékán” – egyszóval minden olyan felületen, amit naponta rendszeresen többen érintenek.

 

Ugyanakkor Charles Gerba mikrobiológus professzor egy tisztítószergyár megrendelésére végzett kutatást,  és hasonló eredményre jutott. Szerinte a kórokozók veszélye nem csupán a mosdókban fenyeget, hanem – ami kevesebbek számára tudatos – az étkezőkben, konyhákban, társalgókban, amelyek kevesebb figyelmet kapnak.

 

Ezeken a „stratégiai pontokon” érdemes a higiénia megőrzésére a leginkább figyelni, és megfelelő mennyiségű szalvéta biztosításáról gondoskodni a dolgozók számára, akik rendszeresen érintik a szóban forgó felületeket. Kétes tisztaságú, nem esztétikus rongyok, konyharuhák helyett is a hófehér, a tisztaság benyomását eleve suggalló szalvéta használata javasolt.

 

Ajándékkal kedveskedünk Önnek

 

Mi, a cégek higiéniájának elismert szakértőiként biztosítjuk kiváló ügyfeleink – az Accor Hotelek, Egyesített Bölcsődei Intézmények, Illatos úti állatmenhely, Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóság stb.– zavartalan működését. Mivel elkötelezettek vagyunk a kifogástalan tisztaság témájában, azoknak a partnereinknek, akik nálunk, egy helyen oldják meg a teljes beszerzést a higiénia területével kapcsolatosan, egy Nilfisk márkájú ipari porszívót adunk ajándékba. Előnyeinkről a linkre kattintva tájékozódhat, ha Ön is szeretné egy helyen, magas minőségben megoldani a beszerzését nem csupán a szalvéta terén!

 

http://iisgroup.hu/hu/hirek/a-kivalo-higieniai-korulmenyek-megteremtese-valosagos-vendeggyarra-alakitja-az-on-vallalkozasat-raadaskent-on-egy-nilfisk-ipari-porszivot-kap-ajandekba

szalveta