SUNTEC - BEMUTATKOZÓ

MINŐSÉG - KÉNYELEM - SZAKSZERŰSÉG

A Suntec Solution Hungary Kft. 2007-ben alakult, mint egy kereskedelmi vállalkozás, amely számos megoldást kínál az elektronikai ipar és a tisztatér-t használók számára. Tudjuk, hogy tapasztalati előnyünkkel mi lehetünk a beszerzési forrása és beszállítója minden olyan fogyó- és munkavédelmi eszköznek, amelyek a speciális munkafolyamatokra vonatkozó előírásoknak maradéktalanul megfelelnek.

A Suntec Solution Hungary Kft. mindent elkövet, hogy professzionális és személyes szolgáltatást nyújtson a tisztatéri termékek széles termékpalettájából (tisztítás, karbantartási termékek- felmosók, lábtörlők, nyeles felmosók, ruházat, cipővédelem, ESD termékek és kesztyűk); eldobható ruházat és újra használható termékek ellenőrzött környezetben, biztonsági termékek, amelyekbe beletartozik a vágásnak ellenálló kézvédők és a vegyivédelmi ruhaneműk.

TISZTATÉR

A felhasználásnak egy olyan átfogó választékát kínáljuk, amelybe beletartozik a tisztatér összes kategóriája. Ez tartalmazza a ruhanemű rendszereket, szálmentes törlőkendőket, kesztyűket, álarcokat, tisztító eszközöket és anyagokat, ujjvédőket és különböző termékeket az ESD munkafolyamathoz.

SZEMÉLYES VÉDŐESZKÖZÖK

Teljes test védelem az iparban, a gyártásban, kémiai környezetben és tartalmazza az általános munkaruházatot. Ebbe beletartozik a biztonsági kesztyű, álarcok, arcvédelem (arcpajzs, szemüveg), biztonsági ruházat.

A Suntec Solutions Hungary kizárólagos forgalmazója a Nitritex, Nonoclean és Lynbond márkáknak, melyek egyedülálló minősítésekkel rendelkeznek a speciális környezetben elvárt kritériumok terén.