INTERSOL - BEMUTATKOZÓ

IRODA ÉS CÉGELLÁTÁS SZOLGÁLTATÁS

Cégünket azzal a céllal hívtuk életre, hogy Partnereinket egy átfogó, megbízható, gyors és minden igényt kielégítő iroda és cég-ellátási szolgáltatással tudjuk kiszolgálni. Célunk, hogy az Ön alkalmazottja a lehető legkevesebb idő, energia és pénz ráfordításával egy helyről mindent beszerezzen ami irodájában, vállalkozása mindennapi életében szükséges lehet.

Termékkínálatunkban megtalálhatóak az irodaszerek, műszaki cikkek, csomagolás technikai eszközök és alapanyagok, munkavédelmi felszerelések, létesítmény üzemeltetési eszközök, valamint számos a mindennapokban használt olyan termék amely elengedhetetlen az akadálymentes működéshez. Ezen kívül igyekszünk kielégíteni Partnereink igényeit, legyen szó irodabútorról, nyomdai szolgáltatásokról vagy akár reprezentatív ajándék szolgáltatásról.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hetente megújuló akciókkal, érdekességekkel állunk Partnereink szolgálatára.

A PAUL PENDERS MÁRKA MAGYARORSZÁGI KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÁSA

Paul Penders – Szépség természetesen!

A Paul Penders természetes kozmetikumok régi európai hagyományokat követve készülnek kis mennyiségek előállításával, majd azok alacsony hőmérsékleten történő vegyítésével, melynek során a bioaktív összetevők teljes erejüket megőrzik. Ez biztosítja, hogy a leghatékonyabb és hatásosabb termékeket kínáljuk.

A Paul Penders talán a legtöbb díjjal rendelkező organikus szépségápolási márka nemzetközi szinten, számtalan díjat és elismerést kapott már. Többek között meg kell említenünk az amerikai és angol vegetáriánus szövetség vegán elismerését a teljes termékcsaládra vonatkozóan,vagy a számos díjat amelyet mind Amerikában mind Európában nyertek el termékeink. 2007 és 2009 között több vezető termékünk is az év terméke díjat kapta. Ezeket a díjakat csak szigorú tesztelés és vizsgálat alapján ítélik oda, ezért ez meggyőző bizonyíték arra, hogy valóban azt adja a márka, amit ígér.